Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem akárki látogatott ki a Bayern bajnokijára a hétvégén

Németország és a világ egyik legnépszerűbb klubja, a Bayern München nem csak az egyszerű polgárok körében kedvelt együttes. A csapatnak számos neves szurkolója is van, akik közül az egyik most el is látogatott a hétvégi Leverkusen elleni bajnokira.

Az amerikai Black Eyed Peas együttest szinte mindenhol ismerik a világon, ahogyan csapat egyik alapítóját will.i.am-et is. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy a népszerű zenész a Bayern München szurkolója. Nos, ezen a hétvégén erre fény is derült, hiszen will.i.am a helyszínen tekintette meg, ahogy a bajorok könnyedén lefutballozzák a Bayer Leverkusent.

Természetesen nem is hagyták szó nélkül a közkedvelt zenészt a mérkőzés után.

„Amikor Münchenbe jövök, mindig megnézem a stadiont. Mindig az volt az álmom, hogy egy koncertet adhassak itt és mikor itt vagyok, akkor ez az álom csak nagyobb lesz. Részese lenni a közönségnek, mikor a Bayern játszik, látni, ahogy James futballozik és gólt szerez…megmutatja számodra, hogy milyen bámulatos játékos. A csapat, a támadások, a védelem nagyszerű volt ma, csak úgy, mint a közönség és a stadionban érezhető energia.” – árulta el will.i.am.