Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bevette Szlovéniát a magyar csapat

A Szlovéniában található Ptuj-ban kétnapos, FIFG 250-es versenyt rendeztek a hétvégén, ahol a magyar csapat volt a legeredményesebb nemzet. Nem csoda, hiszen Karakas Attila nyert a felnőtt férfi kategóriában, ahol rajta kívül négy magyar is a top tízben zárt, míg a szeniorok között ketten is érmes helyen végeztek. Szombaton Szlovákiában Simonyi Gábor érte el a legjobb eredményt a magyarok közül.

Szélsőséges időjárási körülmények között rendezték a szlovén versenyt, a játékot leginkább a mély talaj nehezítette szombaton és vasárnap. A mieink így is remek eredménnyel zártak. A felnőtt férfi kategóriában Karakas Attila (Academy) győzött, miután Uros Krajnccal ugyanazt az eredményt érte el, de riválisa nem vállalta a szétrúgást. A harmadik helyért három magyar is szétlövésre kényszerült, közöttük Flink János (Outsiders), Kocsis Sándor, Podusil György (mindkettő BFGT) volt a sorrend. Bőhm Zoltán (Milan) és Gelencsér Gábor (EMFGSE) szintén playoffra kényszerült, előbbi a hetedik helyért harcolva lett nyolcadik, utóbbi a tizedikért szétrúgva lett tizenegyedik. A 45 éven felüliek között három magyar zárt a második helyen, a szétrúgás után Biró László (Outsiders), Lichtner Zsolt (FTC), Balázsi Csaba (BFGT) lett a sorrend a második, harmadik, negyedik helyen. A magyar csapat ezzel az élen zárt az országok versenyében.

EREDMÉNYEK

A FIFG 100-as szlovák footgolf tour hetedik fordulójában, Cseklészen is voltak magyarok, közülük Simonyi Gábor (FTC) érte el a legjobb eredményt, ami a hatodik helyre volt elegendő számára. A hölgyeknél Bakó-Szántay Georgina (Nimród) a második lett.

EREDMÉNYEK