Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Negyedóránként szerez gólt a Barca száműzött csatára

Paco Alcacer 2016-ban igazolt a Barcelonába, ám nem tudta beharcolni magát a kezdő tizenegybe. Idén nyáron a Borussia Dortmundhoz került kölcsönbe, ahol hamvaiból támadt fel. 

Forrás: borussiadortmundnews.com

Paco Alcacer két évig nem tudott olyan teljesítményt nyújtani, hogy komolyan számoljon vele a Barcelona, igaz, nem is kapott sok lehetőséget.

A nyáron inkább egy évre, és 2 millió euró ellenében kölcsönadták a Borussia Dortmundnak, ahol már rögtön az első tétmérkőzésén betalált, azóta pedig 3 bajnoki mérkőzésen 6 találatot jegyzett. Mindezt 81 percnyi játékidő alatt hozta össze, amit azt is jelenti, hogy 14 percenként lövi a gólokat. A spanyol csatár ráadásul már a Bajnokok Ligájában is szerzett egy találatot, amellyel csak növeli a statisztikáját, tehát 4 tétmeccsen 7 gólnál jár

Alcacer kivirágzott új csapatában, és ha folytatja ezt a tempót, lehetséges, hogy a Barcelona megtartja, miután lejár a kölcsönszerződése. Ráadásul a katalánok első számú csatára, Luis Suarez nincs épp a legjobb formában: az uruguayi támadó minden sorozatot figyelembe véve 11 mérkőzésen csak 3 találatnál jár.