Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carvajal elárulta, hogy a Real Madridon kívül is vannak tervei

Dani Carvajal a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, és egy rövidebb kitérőt leszámítva szinte egész életében a királyiak játékosa volt. A spanyol jobb bekknek viszont más tervei is vannak. 

Forrás: espn.com

Dani Carvajal a Libero magazinnak adott interjújában árulta el, hogy az az álma, hogy a karrierje során játsszon a Premier League-ben is.

“Eljátszottam már a külföldi játéklehetőség gondolatával, és bevallom, nagyon szeretnék az angol élvonalban játszani, ezt a tapasztalatot nem hagynám ki. A Real Madridból szeretnék visszavonulni, viszont előtte ki akarom magam próbálni a Premier League-ben is.”

A spanyol védő szinte egész karrierje során a Real Madrid játékosa volt, kivéve azt a 2 évet, miután 2012-ben eladták a Bayer Leverkusennek. A Real Madrid viszont amint látta, hogy remek játékos lett a fiatal spanyolból, azonnal vissza is vásárolta őt.

Carvajal szerződése 2020 nyaráig él, és minél hamarabb elő kell állnia a királyiaknak egy ajánlattal, ha meg szeretnék tartani, mert európai topklubok sora szeretné a sorai közt tudni a védőt.