Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: „Nem érezzük veszélyben Mourinhot”

A válogatott szünet idejére, illetve a Newcastle United elleni csodaszámba menő győzelem után kissé elmaradtak a José Mourinho kirúgását váró hírek, pletykák, kommentek, de az egyértelmű, hogy a portugál mester pozíciója továbbra is veszélyben van.

A Manchester Unitednél Sir Alex Ferguson távozása óta nem igazán találják azt a megfelelő menedzsert, aki sikerre tudná vinni a klubot. A mai rohanó világban nagyon kevés időt adnak az edzőknek a siker elérésére, azt a vezetők szinte azonnal várják. José Mourinho immár a harmadik szezonját kezdte meg a „Vörös Ördögökkel”, és a rossz bajnoki rajt a hírek szerint igencsak megviselte a viszonyát a csapata több tagjával is.

Állítólag a korábbi Chelsea tréner a legrosszabb kapcsolatot Paul Pogbával ápolja, akit többek között a helyettes-csapatkapitányi poszttól is megfosztott. A sajtó már teljesen ki van rá hegyezve, hogy végül ki lesz az erősebb, és ki fog előbb távozni az Old Traffordról.

A negatív hangú híresztelésekkel azonban teljesen ellentéteset nyilatkozott Andreas Pereira a Sky Sports-nak:

„Jó és nyugodt a játékosokkal való kapcsolata. Személy szerint is jó kapcsolatban vagyok vele, és a többiekkel is. Az edzővel is. nem érezzük a nyomást ami kívülről jön. Mindenki azt mondja, hogy kirúgják, de ezt nem érezzük. Nem olvasom az angol sajtót, úgyhogy nem jut el minden hozzám, amit elmondtak eddig. Ő a mi edzőnk, és a pályán mindent kiadunk magunkból. Az egész csapat nyugodt, boldog és koncentrált.”

– nyugtatta a közvéleményt a United saját nevelésű brazil válogatott középpályása.