Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Nem térek vissza többször a Barcához!”

Sérülése után a közelmúltban kezdett el újra játszani, és ezúttal egy helyi lapnak adott interjújában beszélt volt klubjáról a Barcelona egykori tehetsége, aki jelenleg az angol Watfordnál próbál játéklehetőséget követelni magának.

Gerard Deulofeu hatalmas tehetségként indult a Barcelona akadémiáján, az első csapatban azonban nem tudott megragadni, hiába kapta meg több különböző szezonban is a lehetőséget, leginkább csak az egyes kölcsönadásai alatt tudta bizonyítani rátermettségét, a katalán sztárcsapatnál rendszerint könnyűnek találtatott.

A még mindig csak 24 éves katalán szélső tavaly január óta az angol élvonalban szereplő Watford játékosa, az elmúlt évad második felére kölcsönben került a gárdához, az aktuális idénytől pedig véglegesítették, de sérülése után még csak három mérkőzésen lépett pályára. A minap a Watford Observer érdeklődésére beszélt barcelonai megpróbáltatásairól:

“Túl nagy tehernek bizonyult, hogy fiatal koromtól sokan az “új Messit” látták bennem, ez alapjában véve nyomta rá a bélyegét a teljesítményemre. Jelenleg azt mondom, hogy nem szeretnék újra visszatérni a Barcelonához, nem akarom harmadszor is megpróbálni, túl nehéz volt.”