Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Felipe Anderson és Richarlison is duplával segítette győzelemhez csapatát!

Az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 11.fordulójában a szombati játéknapon több pikáns összecsapásra is sor került. A Leicester tulajdonosának tragédiája után először lépett pályára az együttes.

A Leicester játékosai a mérkőzés előtt bemelegítés közben a tragikusan elhunyt tulajdonusuk Vichai arcképével ellátott pólókban tisztelegtek tulajdonusuk előtt. A rókák egygólos győzelemmel tisztelegtek elhunyt vezetőjük előtt, az újonc Cardiff City otthonában. A Leicester győzelmet jelentő gólját Gray szerezte az 55.percben.

A játéknapon megszerezte első győzelmét Rafa Benítez edzette Newcastle, miután a Watford ellen hazai pályán Pérez góljával otthon tartották a három pontot a szarkák. A középcsapatok csatájában a liverpooli Everton 3-1-es győzelmet aratott a Brighton ellen. A liverpooli kékeknél a brazil Ricarlison duplázni tudott, valamint Coleman is betalált. A vendégek gólját az utóbbi hetekben remek formát mutató Dunk talált be.

A három mérkőzése nyeretlen West Ham ismét rátalált a győzelmi ösvényre, Manuel Pellegrini együttes drámai csatában a hajrában gyűjtötte be a három ponto. A kalapácsosok a brazil Felipe Anderson duplájának köszönhetően valamint Arnautovics és Chicharito góljaiva győzött 4-2-re, a Burnley részéről Gudmundsson és Wood kétszer is egyenlített, de  a hajrát a hazaiak bírták jobban és három mérkőzés után győztek ismét.

West Ham – Burnley 4-2 (1-1)
Gólszerzők:
Arnautovic (10.), F.Anderson (68., 84.) ill. Gudmundsson (45.), Wood (77.)
Kiállítva:

Newcastle – Watford 1-0 (0-0)
Gólszerzők:
Pérez (65.)
Kiállítva:

Everton – Brighton 3-1 (1-1)
Gólszerzők:
Richarlison (26., 77.), Coleman (50.) ill. Dunk (33.)
Kiállítva:

Cardiff – Leicester City 0-1 (0-0)
Gólszerzők:
Gray (55.)
Kiállítva: