Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo szívesen játszana újra korábbi Unitedes csapattársával

Cristiano Ronaldo a minap egy hosszabb interjúban szót ejtett egy másik klasszisról, egy egykori csapattársról, akivel nagyon szeretett együtt játszani még a Manchester Unitedben, jelenleg pedig az MLS-ben húzza az igát, és egyszer talán még újra összeállhatnak…

Bizony, CR7 a DC United 33 esztendős klasszisáról vallott színt, az angol válogatottól elbúcsúzó Wayne Rooneyról.

“Mindig is lenyűgözött az ereje, a kitartása, egyszerűen soha nem állt meg, nem ismert elveszett labdát, mindig rohant előre és segítette a csapatát. Fantasztikus csapatjátékos és rengeteg gólt lőtt, ráadásul rendszerint fontos találatokat, komoly sikerekhez segítve a csapatot. Ő volt Anglia gyermeke, mindenki imádta, egyszerűen fantasztikus srác, fantasztikus játékos.”

Ronaldo és Rooney 2004 és 2009 között riogatta közösen az ellenfelek védelmét a “Vörös Ördögök” szerelésében, később a portugál a Real Madridhoz távozott.

“Emlékszem, a csapattársakkal gyakran csak pitbullnak hívtuk, mert amikor elvesztette a labdát, akkor úgy szaladt az ellenfél után. Nagyon erős játékos, bevallom őszintén hiányzik, szívesen játszanék vele újra együtt. Ki tudja mit hoz a jövő, talán egy napon még egyszer egy csapatban fogunk szerepelni…”

Tekintve, hogy Rooney az MLS-ben játszik, Ronaldo pedig a Juventusban, jelen állás szerint talán valamivel nagyobb esély mutatkozik rá, hogy néhány éven belül a tengerentúlon álljanak össze még egyszer utoljára…