Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan szemelte ki a Manchester United védőjét – sajtóhír

Az általános sajtóértesülések szerint az olasz bajnokság (Serie A) negyedik helyén álló AC Milan csapata több vasat tart a tűzben a januári átigazolási időszakra, és akár több poszton is várhatóak tőlük erősítések – ezúttal egy védőt néztek ki maguknak.

Az ESPN információi szerint az olasz klub a Manchester United által mellőzött Eric Bailly megszerzését vette fontolóra, aki hetek óta szinte csak elvétve kap lehetőséget a “Vörös Ördögöknél”, miután José Mourinho az egyik bűnbaknak tartja őt a gyengébb szezonkezdést illetően.

A 24 esztendős elefántcsontparti hátvéd a MU előtt a Villarreal és az Espanyol játékosa volt, miközben az Arsenal mostani menedzsere, Unai Emery akkoriban a Sevilla csapatát irányította, ebből kifolyólag a közelmúltban már az “Ágyúsok” csapata is kacérkodott a leigazolásával.

Bailly a harmadik szezonját kezdte meg ősszel a Manchester United alkalmazásában, utoljára azonban október 6-án jutott lehetőséghez a csapat színeiben, amikor a Newcastle United elleni bajnoki mérkőzésen csereként 19 percet tölthetett a pályán.