Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Angliában és Olaszországban is tárt karokkal várják a mellőzött játékost! – Sajtóhír

Mint azt mi is megírtuk, a Real Madridnál nem feltétlenül a legjobb Isco és Santiago Solari viszonya. A nemzetközi sportsajtó fel is kapta a témát, azt sugallva, hogy Isco ha nem a blancóknál, akkor európai élcsapatai közül választva találhatja meg számításait.

(Kép: as.com)

A madridi AS című sportnapilap beszámolója szerint a Manchester City és a Juventus máris nagy figyelmet fordít az Isco-szituációra, és amennyiben lehetőség mutatkozik, mind a spanyol és mind az olasz bajnoknál megpróbálják majd szerződtetni a spanyol karmestert.

A 26 esztendős válogatott játékos szerződése egyébként 2022 nyaráig szól Madridban, ugyanakkor ahogyan az AS is említi, Isco egyre kevésbé fogadja el, hogy nem kap állandó játéklehetőséget.

Hogy mennyire kapós lenne a korábbi Malagá-játékos a piacon, azt jól jelzi, hogy az olasz Il Mattino című napilap szerint a Napoli is érdeklődhet, ugyanakkor az már koránt sem mindegy a nápolyiak számára, hogy a mértékadó transfermarkt.de által 90 millió euróra taksált Iscoért egy jövőbeni transzfer keretein belül a Real mekkora összeget kérne.

Egyébként ha már Napoli… A dél-olasz csapatnál egy bizonyos Carlo Ancelotti az edző, aki madridi regnálása alatt talán a leginkább bízott Iscoban az elmúlt évek Real-mesterei közül.

Érdekesen is alakulhat a történet folytatása…