Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiütéses sikert aratott a Napoli! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában ma délután a Napoli vendége a másodosztályból feljutott Frosinone volt. A meccs esélyese egyértelműen a hazai gárda volt, amely érvényesítette is a papírformát, méghozzá kiütéssel!

Milik (jobbra) kétszer is bevette a Frosinone kapuját! (forrás: twitter.com/SerieA)

A Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában ma délután a Napoli vendége a Frosinone csapata volt. A találkozó toronymagas esélyese a nápolyi együttes volt.

A hazaiak ennek megfelelően már a 7. percben előnybe kerültek, amikor Insigne passzát Zielinski váltotta gólra (1-0)! A Napoli természetesen uralta a meccset, és a félidő végéhez közeledve megduplázta előnyét! A 40. percben Ounas 25 méterről leadott lövése akadt be a Frosinone kapujába (2-0)!

A fordulást követően sem kellett túl sokat várni arra, hogy villanjon a Napoli, de Ghoulam a beadást követően mellé lőtte a labdát a 49. percben. Húsz perccel később viszont jött az újabb hazai gól! A 69. minutumban Milik is bevette a vendégek kapuját, aki Ghoulam szögletét követően fejelt a kapuba (3-0)! Viszont nem állt le a Napoli ezután sem! A 84. minutumban újra Ghoulam adott gólpasszt, és újból betalált Milik, mellyel kiütéses hazai siker lett a meccs vége (4-0)! Nagyon magabiztos győzelmet aratott tehát a nápolyi alakulat, amelynek hátránya ezzel 9 pont másodikként az éllovas Juventushoz képest.

Serie A, 15. forduló
Napoli – Frosinone • 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Zielinski (7.), Ounas (40.), Milik (69., 84.) ill.

VIDEÓ HAMAROSAN!