Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges támadó lehet a megoldás a Barca gondjaira – sajtóhír

Újabb név merült fel a csatárt kereső FC Barcelona háza táján a spanyol médiában, azonban a legfrissebb kiszemelt érkezése január helyett sokkal inkább majd nyáron lehetne esedékes…

Munir El Haddadi Sevillához való távozása után a Barcelona egyértelműen erősítést fontolgat a támadóposztra a kevés variációs lehetőségre való tekintettel, s a Cadena Cope aktuális információi szerint a hatalmas tehetségnek tartott Luka Jovic lehet a katalánok egyik hosszabb távú kiszemeltje.

A 21 éves szerb válogatott kiválóság jelenleg a második szezonját tölti az Eintracht Frankfurtnál a Benficától kölcsönben, s az aktuális idénybeli első 15 pályára lépésén 12 gólt szerzett, mely jóvoltából – a Barcától a Dortmundhoz távozó – Paco Alcacerrel holtversenyben vezeti a német bajnokság (Bundesliga) góllövőlistáját.

Jovicsot 2021-ig köti szerződés a lisszaboni együtteshez, és hatalmas a nemzetközi érdeklődés iránta, többek közt Németországból a Bayern München és a Borussia Dortmund együttesénél is felmerült már a leigazolásának lehetősége, most pedig a Barca is beszállhat az érte folyó licitbe. A tehetséges labdarúgó aktuális piaci értéke 40 millió euró a Transfermarkt oldala szerint.