Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “A célunkat elértük, de…”

Azok után, hogy a Real Madrid vereséggel, ugyanakkor összesítésben 3:1-gyel továbbjutott a Leganés ellen a spanyol Király-kupában, Casemiro és Nacho is értékelt.

(Kép: pasionfutbol.com)

“Elveszítettük a meccset, de továbbjutottunk, összességében pedig ez is volt a fő célunk. Ha arról beszélünk, hogyan játszottunk, mindenki láthatta, hogy az első félidőhöz képest sokat javultunk a szünet utánra, és irányítani tudtuk a találkozót. Minden találkozón szeretnénk nyerni, ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy nincs olyan, hogy ‘könnyű meccs’. Most már a hétvégére kell koncentrálnunk. Őszintén? Nem vagyunk a legjobb helyzetben, javulnunk kell, de keményen dolgozunk azért, hogy minden győzelmi esélyeink legyenek, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél. A kemény munka mindig meghozza az eredményét!” – Így a brazil középpályás, akinek véleményét spanyol kollégája a következőkkel egészítette ki.

“A célunkat elértük azzal, hogy bejutottunk a negyeddöntőbe. Amikor veszítesz, akkor szembesülsz azzal igazán, hogy van miben fejlődni. Ez a mi esetünkben sincs másképp. Sok sérültünk van, ez is hozzájárul a gyengébb formánkhoz. Ettől függetlenül hosszú út van még előttünk, hiszen a bajnokság mellett jön majd a Bajnokok Ligája, és folytatódik a Király-kupa is. Az elmúlt évek a Real Madrid történetét tekintve talán a legkiemelkedőbbre sikerültek, mindannyian tudtuk, hogy nagyon de nagyon nehéz lesz újra hasonlót produkálni.” – Idézi a blancók honlapja Nachot.