Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: a Bayern középpályása érkezhet – sajtóhír

A francia élvonalban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese sajtóhírek szerint a Bayern München középpályásával is szemezget.

Elköszönhet Münchentől Sanches.

A dúsgazdag párizsi klub a téli átigazolási szezonban a középpályáját kívánja megerősíteni. A sajtóban volt már szó a dortmundi Julian Weigl, a watfordi Abdoulaye Doucoure, vagy éppen az evertoni Idrissa Gueye érkezéséről is, de most egy újabb név került be a kalapba.

Az RMC Sport információi alapján a francia klub listáján ott van Bayern München középpályásának, Renato Sanchesnek a neve is. A még mindig csak 21 esztendős portugál labdarúgó továbbra sem az elsőszámú opció a bajor középpályára, így távozása elé talán nem is gördítenének akadályt Münchenben.

Ráadásként, mikor Sanches kezdett a Bundesligában, akkor a Bayern nem nyert. Ellenben nélküle sokkal jobb eredményt mutat fel a Niko Kovac irányította együttes a német bajnokságban.

A játékost egyébiránt már a nyáron is szóbahozták a PSG-vel, de akkor a Bayern vezetősége úgy döntött, hogy megtartja Sanchest.