Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ajax – Real: a Barca új sztárja lehet a nyerőember

A mai Bajnokok Ligja-rangadó előtt tegnap megtartották a szokásos sajttájékoztatót, amelynek során a vezetőedző, Erik ten Hag mellett az Ajax szerb támadója, Dusan Tadic állt a riporterek rendelkezésére.

A korábban az angol Southamptonban légióskodó Tadic tavaly nyár óta erősíti az amszterdami együttest, és hatalmas harcot vív több társával is a házigólkirályi címért. Érdekesség, de a Vojvodinában nevelkedett Tadic 30 éves korával a keret harmadik legidősebb játékosának számít, a szokás szerint csikócsapatnak titulálható Ajaxban. Így aligha meglepő, hogy alig félév alatt a keret egyik fontos hangadója lett, véleménye a társak szemében is hangsúlyos. A szerb gólvágó a Real elleni csata előtt ezt nyilatkozta:

„Nagyszerű érzés a Bajnokok Ligájában játszani, ez az egyik oka, hogy ide jöttem. Ez egy fantasztikus kihívás az Ajax számára, és jó lenne gólt szerezni, de a győzelem a fontosabb, ebben pedig de Jongnak nagy szerepe lehet.”

– utalt Tadic arra a Frenkie de Jongra, aki a nyártól már az FC Barcelona mezében fogja megkeseríteni a Real Madrid életét. Részletek a transzferről ITT.

A Bajnokok Ligája mai nyolcaddöntői:
21:00 Ajax – Real Madrid (tv: M4 Sport)
21:00 Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund (tv: Spíler2)