Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool az esélyes a Barca mellőzöttjére – sajtóhír

Az FC Barcelona csapatában – indokolatlanul? – kevés lehetőséghez jutó tehetséges brazil szélső kétségkívül a nyári távozást fontolgatja, és egy forrás szerint meg is van, hogy ki lehet a befutó érte…

A francia Le10Sport információi szerint a Liverpool csapata lehet a legnagyobb esélyes Malcom leigazolására a nyári átigazolási időszakban, miután az angol bajnoki címért harcoló “Vörösök” rendkívül komolyan gondolják a szerződtetését.

A többször sérüléssel is bajlódó szélső a Barcelona színeiben a három sorozatban együttesen csupán 14 mérkőzésen jutott szóhoz, noha sokak szerint tehetsége és rátermettsége alapján több lehetőséget érdemelne, mindezt a legutóbbi El Clásicón szerzett góljával is bizonyította. Megvásárlása iránt Kínából, kölcsönvételéről számos európai csapat érdeklődött, a katalánok azonban a téli átigazolási időszakban kitartottak múlt nyári vételük mellett.

Malcom tavaly nyáron 41 millió euró ellenében csatlakozott a katalánokhoz a francia Girondins Bordeaux-tól, s a Poolt megelőzően Angliából például az Arsenal és a Tottenham is felsorakozott már érte.