Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Simeone nem keresett a kifogásokat!

Az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone nem kereste a kifogásokat a Juventus elleni Bajnokok Ligája kiesést követően.

(Kép: marca.com)

A Juventus sok mindent úgy csinált, ahogyan azt mi tettük az első meccsen. Hogy mást ne mondjak, két nagyon hasonló gólt szereztek.” – Kezdte meccs utáni sajtótájékoztatóját a “matracosok” trénere.

“Szenvedtük, ez pedig elég volt nekik ahhoz, hogy továbbjussanak. Megérdemelték, jobbak voltak nálunk. Mi megpróbáltuk a saját játékunkat játszani. Az első félidőben még működött, a szünet után viszont már nem így történt. A második félidőben nem tudtunk semmi olyat tenni, amely előre lendítene bennünket. A Juventus nagy erénye, hogy nyomást tud gyakorolni az ellenfélre. Ezt  kétségkívül kezelhettük volna jobban, különösen a második labdáknál, hiszen azokat rendre ők szerezték meg. Nem azért veszítettünk, mert rosszul játszottunk! Azért veszítettünk, mert úgy játszottunk ahogyan azt ők akarták! Sajnos a futballban megesik az ilyen.” – Folytatta Simeone, akitől megkérdezték, hogy ez volt-e legrosszabb mérkőzése az Atlético élén?

“Talán nem tudtam átadni mindent a játékosaimnak ezen az estén. Még egyszer mondom, mindent úgy csináltunk, ahogyan az Juventus akarta. Nem gondolom, hogy ez volt a legrosszabb meccsem, még csak nem is láttam különösebb problémákat a csapat karakterében. Őszinte leszek, nyugodt vagyok, hiszen tudom, hogy a játékosaim mindent megtettek. A vereség persze fájó, különösen annak fényében, hogy az első meccsen nagyon jól futballoztunk, és alaposan kimozdítottuk a Juventust a komfortzónájából!” – Hangzott a válasz.