Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ifi BL: A Barcelona fordulatokban gazdag drámai meccsen jutott az elődöntőbe!

Kedden megkezdődtek a az UEFA Youth League, (U19-es Ifjúsági BL) negyeddöntős párharcai. Az FC Barcelona fordulatokban gazdag és egyben drámai végjátékú meccsen lépett a legjobb négy közé, míg az FC Porto lefocizta dán ellenfelét.  

A Porto fiataljai kételyt sem hagytak afelől, hogy előrébb járnak, és jobb csapatot alkotnak, mint a dán bajnok. Amilyen sima volt a párharc a számukra, olyannyira megizzadt az FC Barcelona a Lyon ellen, avagy a francia U19-es gárda kis híján visszavágott a felnőttek kieséséért. A katalánok nem tudták uralni a játékszert, a pályán roppant kiegyenlített labdabirtoklás mellett zajlottak az események. A vendégek hamar vezetéshez jutottak, egygólos előnyüket pedig meg is őrizték a félidőre. A fordulás után elég volt egy rövidzárlat, és a katalánok négy perc leforgása alatt fordítottak, ám a csattanó a kétszeri végére maradt. A Lyon a hajrában egyenlített, de itt még nem volt vége, a párharcot egy a ráadásban megítélt jogos büntető koronázta, melyet a katalánok belőttek, ezzel továbbjutva az elődöntőbe.

FC Barcelona – Lyon 3:2 (0:1)
G: Monchu Ramon (57.), Fati (61.), Marques Mendez (90+6. – büntető), ill. Ndicka Matam (11.), Griffiths (89.)

FC Porto – Midtjylland 3:0 (1:0)
G: Ndiaye (15.), Sousa (77.), Albuquerque (89.)

A szerdai folytatásban

04.03. 16:00 | Chelsea – Dinamo Zagreb
04.03. 18:00 | Hoffenheim – Real Madrid

Az elődöntőben az FC Porto játszik majd a Hoffenheim és a Real Madrid párharcának győztesével, míg az FC Barcelona a Chelsea és a Dinamo Zagreb közül kap ellenfelet.