Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid most a Dortmund kiválóságát szemelte ki – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Real Madrid nyári kívánságlistájára egy újabb név került fel. A hírek szerint Zinedine Zidane most a Borussia Dortmund szélsőjét, Jadon Sanchót nézte ki magának.

Képtalálat a következőre: „jadon sancho”

Forrás: planetfootball.com

A német BILD szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje Jadon Sancho. A mindössze 19 esztendős angol játékos remek szezont fut a német klubnál, és az egyik legnagyobb fiatal tehetségként tartják számon. Miután nem kellett a Manchester Citynek, 2018 nyarán Dortmundba igazolt, ahol alapemberré vált a szezonban: minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen 12 gólt és 19 gólpasszt jegyzett, ez pedig felkeltette a királyi gárda figyelmét is.

A német lap szerint Zinedine Zidane mindenképpen meg szeretné szerezni a fiatal szélsőt, és bármennyit hajlandó lenne érte fizetni. A jelenlegi piaci értéke olyan 80 millió euró körül mozog, de valószínűleg ennél többet kell majd fizetni érte annak, aki le szeretné igazolni, mivel több klub is érdeklődik iránta.

A Borussia Dortmund sportigazgatója, Michel Zorc szerint azonban Sancho biztosan a németeknél játszik a következő szezonban is, de tisztában vannak vele, hogy nem tőlük fog nyugdíjba vonulni az angol játékos.