Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino: “Messi nélkül minden csapatnak nagyobb esélye lenne a BL-re”

Habár a Tottenham szerencsésen megúszta eddig a Barcelonát a Bajnokok Ligájában, a csapat menedzsere, Mauricio Pochettino szerint, minden csapatnak nagyobb esélye lenne a trófea elnyerésére, ha Messi nem lenne.  

Forrás: foxsports.com

Mauricio Pochettino szerint Lionel Messi jelenti a különbséget a Bajnokok Ligájában. Az argentin edző szerint nincs favorit az idei BL-trófea elhódítására, de azért a Barcelonának jócskán könnyebb dolga van úgy, hogy náluk játszik Messi.

“Nincsenek favoritok a BL-ben, főleg ha megnézzük, hogy mi történt a negyeddöntőben. Személyes véleményem szerint azonban az a csapat a favorit, ahol Lionel Messi játszik, és ez a Barcelona. Ha ő nem lenne, minden elődöntősnek 25 százalékkal több esélye lenne a trófeára. A Messi a világ legjobbja, és a motivációja is megvan, hogy megnyerje a sorozatot.”

Pochettino még hozzátette, hogy ennek ellenére ők is képesek megnyerni a BL-t, és nagyon csalódottak lesznek, ha ez mégsem sikerül nekik, habár már a mostani pozíciójuk már jobb, mint ahogy azt az elején elképzelte.