Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiengedték Iker Casillast a kórházból

Mint ismeretes, az FC Porto spanyol kapusa, Iker Casillas szívroham miatt került kórházba, ahonnan ma kiengedték. A spanyol hálóőr a jövőjéről is beszélt. 

Képtalálat a következőre: „casillas hospital”

Forrás: CNA

A futballvilág egy emberként szorított a szívrohamot szenvedő spanyol kapus, Iker Casillas miatt. A gyors beavatkozásnak hála, nem lett komoly baj, azonban a játékossal egyetemben mindenki nagyon megijedt.

Casillas ma elhagyhatta a kórházat, amely előtt nyilatkozott is a sajtó munkatársainak. Természetesen most mindenki arra kíváncsi, hogy folytatja-e karrierjét a hálóőr, vagy inkább visszavonul.

“Fogalmam sincs, mit hoz a jövő, de az igazán fontos dolog, hogy most itt lehetek és beszélhetek. Köszönöm, hogy vártatok rám, nemsokára találkozunk! Majd meglátjátok, hogy így lesz. Most sokkal jobban érzem magam. Pihenek majd néhány hetet vagy hónapot, de az igazat megvallva fogalmam sincs és jelenleg nem is érdekel. “

Több hír is megjelent a sajtóban arról, hogy egy ilyen eset után, már nem lesz képes visszatérni a pályára, és Casillas ezzel befejezi pályafutását.

Korábbi klubja a Real Madrid a vasárnapi bajnokijukon megemlékezett Kapitányukról, és sok erőt kívántak neki.