Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Valverde óva intette csapatát!

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde figyelmeztette csapatát, mondván a Liverpool együttesét nem szabad leírni a 3:0-ás Barca előny ellenére sem.

(Kép: marca.com)

“Az első mérkőzés eredménye nem szabad, hogy hatással legyen ránk. Azt a mérkőzést el kell felejtenünk! Ki kell zárnunk a gondolatainkból, hiszen ha nem így teszünk, akkor már a kezdősípszó előtt elkövetünk egy nagy hibát. “ – Kezdte gondolatmenetét a meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján a katalánok trénere.

“A Liverpoolnak még mindig megvan megvan az esélye a továbbjutásra. Nagyszerű csapat, amely mindössze egy meccset veszített el a Premier League-ben. Képesek lehetnek meglepni bennünket. Ahogyan mi is tettük, úgy ők is nyerhetnek hasonló különbséggel.” – Folytatta Valverde, akit megkérdeztek arról is, hogy nem tart e attól, hogy a történelem megismételheti önmagát.

Mint ismert, a Barca tavaly hazai pályán szerzett három gólos előnyről bukta el az AS Roma elleni BL-negyeddöntőt. “Lehetne párhuzamot vonni azzal a meccsel. Fájó emlék, de talán felruházott bennünket plusz tapasztalattal.” – Így a Barca trénere, aki kitért arra is, hogy a Lvierpoolnak több fontos hiányzója lesz kedd este.

“Salah és Firmino fontos játékosok. Mindenki azt akarja, hogy ilyen meccsen ők is játszanak. Viszont ugyan ez a helyzet nálunk Dembelével. Bárcsak mindhárman pályára léphetnének!”

A találkozó 21:00-kor kezdődik az Anfield Road-on (Tv: M4 Sport)!