Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított rutinos védőjével a Chelsea! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy meghosszabbította David Luiz eredetileg szezon végéig érvényes kontraktusát…

Korábbi hírekkel ellentétben mégis megújította a Chelsea vezetősége David Luiz szerződését. A rutinos brazil válogatott hátvéd 2021-ig szóló kontraktust írt alá a londoni kékekkel, aki az aktuális idényben ez idáig 48 tétmérkőzésen jutott lehetőséghez. David Luiz tehát kétségtelenül alapembernek számít Maurizio Sarrinál. 

David Luiz második ciklusát tölti a Chelsea-nél. Első ciklusa 2011-2014-ig tartott, majd két év után visszatért a Stamford Bridge-re. Visszatérése jól sikerült, hiszen az akkor még Antonio Conte vezette csapattal rögtön bajnoki címet nyert, a második idényében viszont sérülés miatt nem igen számolhatott vele az olasz szakember. Sarrinál újfent visszakerült a kezdőbe, ami nem csoda, hiszen a tapasztalt tréner állítólag a Napolinál is szívesen látta volna. David Luiz eddig minden frontot egybe véve 246 találkozón lépett pályára a Chelsea színeiben. A klub tagjaként nyert többek között egy bajnoki címet, illetve szintén egy-egy alkalommal Bajnokok Ligáját és Európa-ligát.