Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Őrülteket láttam!”

A Bajnokok Ligája szombati döntőjére hangolódva Jürgen Klopp felidézte csapata Barcelona elleni heroikus továbbjutását, utalva arra, hogy legalább hasonló hozzáállást vár csapatától.

(Kép: as.com)

“Őrült férfiakat láttam!” – Fogalmazott Klopp a Sport1-nek adott döntő előtti interjújában.

“Tudtuk, hogy jó meccset játszottunk Barcelonában, annak ellenére, hogy veszítettünk. Hazai pályán egy nagyon jó meccset játszottunk, győznünk kellett. Ahogy telt az idő a visszavágón, és gólt, gólokat szereztünk, egyre nyilvánvalóbb volt, hogy igen is van remény. Hihetetlen módon vártuk a meccset, és ezt maximálisan sikerült is kivinnünk a pályára.” – Folytatta Klopp, megjegyezve, hogy külön tüzelte őket az a tény is, hogy a Barcelona ellen tehetnek csodát.

“Szögezzük le, ami történt, az szerencse nélkül nem lehetséges. Szükségünk volt egy fantasztikus kapusra, egy remekül működő védelemre, és valami hihetetlen bátorságra. Az első perctől kezdve olyanok voltam a játékosaim, mint az éhes farkasok, akik 8 hete semmit sem ettek.” – Tette még hozzá Klopp, aki nem meglepő módon megjegyezte, hogy legalább hasonló hozzáállásra lesz szükségük a Tottenham ellen szombat este.