Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: továbbra is a spanyol balhátvéd a prioritás Lucas helyére – sajtóhír

A matracosok a távozó Lucas Hernández helyettesét keresik nagy erőkkel, de az első sikertelen próbálkozások után is a Chelsea bekkje a prioritás.


Az Atlético Madrid továbbra is Marcos Alonso játékjogát szeretné megkaparintani sajtóinformációk szerint. A csapattól ingyen távozik Filipe Luís, azt még nem tudni melyik csapatot választja, de a nagyobb érvágás, hogy Lucas Hernández a Bayern Münchenhez igazolt, ennek következtében balhátvéd nélkül maradt a csapat. Diego Simeone ragaszkodik Marcos Alonsohoz, és az átigazolásért felelős személyzet mindent meg is tesz a spanyol védő leigazolásáért. A Chelsea az első ajánlatot sajtóhírek szerint visszautasította, többek között azért, mert nem tudnának kit szerződtetni Alonso helyére a következő szezonra, ugyanis megszegtek bizonyos szabályokat a kékek, ennek következtében egy évig nem szerződtethetnek senkit sem. A 28 éves hátvéd viszont hajlana a váltásra, így tovább folytatódnak a tárgyalások és a matracosok nem mondanak le róla.

Alonso 2016-ban érkezett a Chelseahez a Fiorentinától 23 millió euróért, jelenlegi piaci árát 45 millió euróra taksálják.

A spanyol védő a 2018/19-es idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen lépett pályára a kékek színeiben, ezeken 4 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.