Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: “Egyedül még Messinek sem fog menni!”

Az Atlético Madrid argentin trénere, Diego Simeone is elmondta véleményét hazája válogatottjának mélyrepülése kapcsán.

(Kép: as.com)

Mint ismert, az argentinok eléggé kilátástalan játékkal kezdték a Copa Américát is. Természetesen odahaza mindenki véleményt formált már az arrafelé kész katasztrófával felérő szereplést illetően. Így volt ezzel a jelenleg még nyári pihenőjét töltő Diego Simeone is.

A “matracosok” trénere ahogy mondani szokás, fején találta a szöget.

“Messi bármelyen mérkőzést képes megváltoztatni, ám ehhez szüksége van egy csapatra. Minden játékosnak meg kellene ezt értenie, hiszen csak együtt, egymásért küzdve jöhetnek az eredmények. Nem kérdés, hogy ebben a válogatottban jóval nagyobb potenciál rejlik, ám ezzel minden egyes futballistának tisztában kell lennie.” – Így Simeone a Fox Sportsnak.

“Messi bármilyen formációban képes játszani. Ő mindig nyerni akar. Számomra megkérdőjelezhetetlenek a képességei, ahogyan az is, hogy adódjon bármilyen helyzet, ő ahhoz alkalmazkodni fog. Önbizalomtól duzzadó. magabiztos társakra azonban neki is szüksége van.” – Folytatta Simeone, a végére hagyva az igazi csattanót.

“Sajnos az sem könnyíti meg a válogatott helyzetét, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mi vagyunk a legjobbak. Így azért nem könnyű nyerni.”

Az argentin válogatott csütörtök hajnalban, Paraguay ellen (2:30, Tv: Sport 1) játssza második csoportmeccsét a Copán.