Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: a játékosok azt szeretnék, ha Neymar visszatérne

Habár az elmúlt évben a legtöbbször a Real Madriddal hozták kapcsolatba Neymart, az is felmerült már, hogy a brazil visszatérne a Barcelonába, ami jelenleg úgy tűnik, hogy a katalán gárda játékosainak sem lenne ellenére. 

Forrás: AFP

Egyre több hír jelenik meg Neymar állítólagos eligazolásáról a PSG-ből, amelyeknek a fele sem igaz, az viszont igen, hogy korábbi csapattársai a Barcelonánál tárt karokkal várnák vissza, amiről a minap Lionel Messi és Luis Suarez is tanúbizonyságot tett.

Messit még a Copa America kezdése előtt beszélt a brazilról, akivel továbbra is nagyon jó kapcsolatot ápol:

“Neymar egy igazi jelenség. Továbbra is tartom vele a kapcsolatot, sőt, van egy közös chatünk is vele és Luis Suarezzel, aminek az a neve, hogy a “Három dél-amerikai”. 

Luis Suarezt is megkérdezték Neymarról, és arról, hogy mit szólna, hogy ha ismét csapattársak lennének:

“Miért ne játszhatna ismét együtt velem és Messivel?”

Korábbi hírek szerint az Barcelona öltözője nem szeretné, hogy Antoine Griezmann érkezzen a csapathoz, ahogy a szurkolók sem. Neymarral viszont úgy tűnik, hogy semmi problémájuk nem lenne.

A gond nem Barcelona játékosaival van, hanem a vezetőséggel. Bartomeuék még mindig neheztelnek a brazilra amiatt, ahogyan távozott a csapatból, és hogy pert indított a klub ellen, hogy fizessék ki az állítása szerint neki járó bónuszait.