Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ben-Hatira máris távozhat a Honvédtól

Az Európa Liga-selejtezőjében induló Budapest Honvéd labdarúgócsapata a nyáron megválhat Änis Ben-Hatirától, így a rutinos játékos alig félév után távozhat a klubtól. a 11-szeres tunéziai válogatott focista, hétfőn nem tartott az együttessel az ausztriai edzőtáborba sem, ahol a csapat a nyári felkészülését folytatja a következő idényre…

Eddig is inkább a távozóknak nagyobb a névsora, hiszen az érkezőknél eddig nem volt nagy mozgás a kispestieknél: a Fradi korábbi nigeri szélsője, Amadou Moutari, illetve Lefkovits Robi kapus szerződtetését jelentették be hivatalosan.

Előfurdolhat azonban, hogy a Budapest Honvéd megköszönheti a 30 éves, német és tunéziai állampolgársággal rendelkező támadó középpályás, Änis Ben-Hatira szolgálatait is.

Ben-Hatira nagy reményekkel érkezett február közepén a Honvédhoz: elmondása szerint “élete legjobb döntését hozta meg“, valamint elárulta, csak a klubra szeretne koncentrálni az ittléte alatt – Ez a csakfoci.hu-nak nyilatkozta még korábban.

Ben-Hatira a mögöttünk hagyott idényben 12 tétmérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett, és kettő gólpasszt jegyzett az Európa Liga első selejtezőkörében résztvevő Honvéd színeiben.