Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U21-es Eb: baráti döntetlen a francia – románon! –videó

Tegnap este befejeződött az olaszországi U21-es Európa-bajnokság csoportköre. A már jelentős ráncfelvarrást igénylő szervezésű tornán a három csoportelső, és a legjobb eredményt elérő csoportmásodik jutott be az elődöntőbe.

A C csoportban az első két helyen az egyaránt hat-hat pontos Franciaország és Románia állt. Ismert volt a tény, hogy már egy döntetlen is tökéletes végeredmény lehet mind a kát gárda számára a továbbjutást illetően. A házigazda olaszok csak abban reménykedhettek, hogy a románok megverik a „gallokat”, és így ők lesznek a legjobb másodikak.

Természetesen nem születetett meglepetés, és egy színtelen-szagtalan meccsen, mindössze egyetlen román kapura lövést produkálva megszületett a mind két gárdának tökéletes 0-0.

Szinte elképesztő irigységgel tudjuk leírni, hogy de Romániát is beleértve, az elődöntős együttesek kvalifikálták magukat a jövő évi, tokiói Olimpiára is!

Franciaország – Románia 0:0
Gólszerzők: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=IAZx_01jUU8

A csoport második meccsén, a már korábban elszállt Anglia és Horvátország gólpárbajt rendezett. A címvédő angolok ugyan háromszor is megszerezték a vezetést, ám déli szomszédjaink mindannyiszor egyenlíteni tudtak.

Horvátország – Anglia 3:3
Gólszerzők: Brekalo (39., 82.), Vlasic (62.), ill. Nelson (11.-tizenegyesből), Maddison (48.), Kenny (70.)

https://www.youtube.com/watch?v=593aZQV7uug

A csoport végeredménye:

A további menetrend:
ELŐDÖNTŐK
Spanyolország – Franciaország június 27. 18:00
Németország – Románia június 27. 21:00

Döntő: június 30. 20:45