Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenalban vagy a Spursben köthet ki a Barca játékosa – sajtóhír

A katalánokhoz nagy reményekkel érkezett a La Ligába, de nem jöttek be a számításai, így kacérkodik a váltás gondolatával, pláne, ha hivatalosan is bejelentik Griezmann érkezését.


A Barcelona szélsője, Malcom kész elhagyni a csapatot, miután kevés lehetőséghez jutott és a küszöbön áll Antoine Griezmann szerződtetése. A brazil szélső többször is kihangsúlyozta, hogy maradni szeretne és kész megküzdeni a kezdőcsapatba kerülését, azonban Valverde nem biztosított neki elég lehetőséget, a francia világbajnok támadó érkezésével pedig még kevesebb szerephez jutna.

Itt jön képbe a két londoni gárda, az Arsenal és a Tottenham, ugyanis mindkét csapat szívesen tudná soraiban a villámléptű támadót. Az ágyúsok mindenképpen szeretnének egy gyors és nagy teherbírású szélsőt igazolni, az első kiszemeltjük Yannick Ferreira Carrasco volt, akiről úgy néz ki lemondtak Unai Emeryék, és most a katalánok brazilja a célpont.

A Spurs is hasonlóan gondolkodik, Pochettino elismerően nyilatkozott Malcomról még az őszi Bajnokok Ligája összecsapások előtt, szerinte kiváló labdarúgó, akivel örömmel dolgozna együtt, most akár sor is kerülhet erre.

A 22 éves brazil játékos piaci ára jelenleg 40 millió euró. A Barcelona is ennyiért szerződtette 2018-ban a Bordeaux csapatától, és ettől kevesebbért nem is válna meg tőle a katalán gárda.