Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League csapat tett ajánlatot Lucas Vazquezért – sajtóhír

A Real Madrid már elkezdte kiárusítani játékosait a nyáron, és most úgy tűnik, hogy Lucas Vazquez lehet a következő távozó. 

Forrás: libertaddigital.com

A spanyol AS értesülései szerint az Arsenal ajánlatot tett a Real Madrid szélsőjéért, Lucas Vazquezért. A lap információi alapján a londoni klub 32 millió eurót kínált a királyi gárdának, plusz bónuszokban 3 millió eurót. Az AS azt is tudni véli, hogy a vezetőség elfogadta az ajánlatot, és még az előszezon előtt véglegesíthetik az üzletet, így a játékos még az amerikai turné előtt csatlakozhat az ágyúsokhoz.

A Real Madridnak több játékosát is el kell adnia, hogy megfeleljenek a pénzügyi Fair Play szabályainak, mivel ezen a nyáron már több mint 300 millió eurót költöttek igazolásokra. A kiárusítást már el is kezdték, és már 95 millió bevételnél járnak Marcos Llorente, Mateo Kovacic és Raul De Tomas eladásával.

Lucas Vazquez a Real Madrid saját nevelésű játékosa, és egy rövid Espanyolos kalandot kivéve végig a királyi gárda játékosa volt. Összesen 183 mérkőzésen lépett pályára a felnőtt csapatban, amelyeken 21 gólt és 44 gólpasszt jegyzett.