Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Semedo nem eladó!

Több alkalommal is jeleztük már, hogy komoly érdeklődés mutatkozik a piacon Nelson Semedo irányába, ám úgy tűnik az FC Barcelona nem szeretne megválni tőle.

Kép: WallpaperCave

Az Atletico Madrid idén megpróbált lecsapni Semedóra, ám nem jártak sikerrel. Először csak nehéznek és drágának tűnt ez a projekt, majd úgy nézett ki, esetleg a Griezmann-ügylet részeként lenne mód a megszerzésére. Nem lett. A Barcelona ugyanis nem engedi el őt, szükség van rá.

A Mundo Deportivo arról ír, hogy a játékos ügynöke, Jogre Mendez külön emiatt a katalán fővárosba utazott, hogy egyeztessen a klubvezetőkkel. A válasz az volt, hogy Semedo jelenleg nem eladó. 25 éves, 2022-ig szerződés köti a klubhoz, a piacon pedig nehéz találni akárcsak hasonlóan jó játékost is. Márpedig a Barcelona gyakorlatilag Daniel Alves óta nem talált megfelelő embert erre a pozícióra, Sergi Robertót kellett átnevelniük jobbhátvédnek.

Nelson Semedo tehát nem megy sehová, pedig sajtóhírek szerint sokan vitték volna. Az Atletico mellett több Premier League-es klubot is említettek a híradások.