Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benítez Kínába csábítaná volt támadóját – sajtóhír

Mint tudjuk, a spanyol szakember nemrégiben elhagyta a Newcastle United csapatát, és nem sokáig tétlenkedett, hiszen a Kínai Dalian Yifang együttesének vezetőedzője lett.


Rafael Benítez a West Bromwich Albion csatárát, Salomón Rondónt invitálja újdonsült csapatához, angol sajtóinformációk szerint. Az elmúlt idényben együtt dolgoztak a Newcastle United együttesénél, ahol a Venezuelai támadó kölcsönben szerepelt. A 29 éves csatárnak egy év van hátra a szerződéséből, így ha pénzt akar belőle látni a Championshipben szereplő gárda, akkor a nyáron el kell adniuk. A Dalian Yifang 12 millió eurós ajánlatot kész tenni érte. Az értékét 15 millió euróra taksálják jelenleg.

Amennyiben sikerül szerződtetni a venezuelai válogatott játékost, akkor egy egész ütős támadósor alakulhat ki, hiszen Marek Hamsík és Yannick Ferreira Carrasco is a spanyol szakember által vezetett csapatot erősíti.

Rondón az elmúlt Premier League idényben 32 találkozón kapott lehetőséget Beníteztől, amelyeken 11 találatot és 7 gólpasszt jegyzett.