Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Jong: “Bajnokok Ligáját akarok nyerni a Barcelonával”

A Barcelona a héten mutatta be új játékosát, Frenkie de Jongot, akinek leigazolását már a télen bejelentették. A fiatal holland középpályás nagy ambíciókkal érkezett a katalán városba, és nem kevesebbet szeretne nyerni az első idényében, mint a Bajnokok Ligája trófeát. 

Forrás: eveningstandard.co.uk

Még csak most érkezett meg Barcelonába, de Frenkie de Jong máris azon gondolkodik, hogy miket szeretne majd nyerni új csapatával. A Barca TV-nek adott exkluzív interjújában elárulta, hogy a legnagyobb álma a Bajnokok Ligája trófea, amit már az első idényében szeretné a magasba emelni. De Jong az Ajaxszal az elődöntőben búcsúzott a BL-től az előző kiírásban, pedig remek formában futballoztak, és a Barcelona is ugyanekkor esett ki a tornáról.

“Tudom, hogy a Barcelona és én is meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, és remélem, hogy képesek is vagyunk rá. Tudom milyen érzés pont az elődöntőben kiesni, és nem akarom ezt az érzést újra átélni. A Barcelonánál nagyobb a nyomás a BL megnyerésére, mert ennél a csapatnál elvárás, hogy minden elérhető címet meg kell nyerni.”

De Jong mesélt még arról, hogy 9 éves kora óta követi figyelemmel a Barcelonát, mivel remek futballt játszanak, és mindig tartották magukat a klubfilozófiájukhoz.