Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: mehet Neymar, de nincs rá vevő?! – sajtóhír

A hírek szerint az újabb kihágást vétő Neymar eladása elé a Paris Saint-Germain nem gördítene különösebb akadályt, ha valaki megfizetné az árát, akkor nyugodtan viheti…

A Marca lapértesülései szerint az FC Barcelona háza táján még mindig téma Neymar visszaszerzése, azonban a spanyol forrás ezúttal tagadta, hogy a két évvel ezelőtti, 222 millió eurós vételáránál olcsóbban hozzájuthatnak a brazil csillaghoz. Állítólag a Barca Coutinho és/vagy Dembélé üzletbe való bevonásával próbálta csökkenteni az összeget, de egyikük sem kell a párizsi klubnak.

A lap úgy tudja, a fordulat oka, hogy PSG védekező középpályással erősítené meg keretét, erre a posztra pedig a Real Madrid ászát, Casemirót nézték ki. Amennyiben viszont a katalánok Rakiticet is bevonnák az ajánlatba, abban az esetben talán szóba kerülhet Neymar árának csökkentése.

A 27 esztendős brazil világsztárral kapcsolatban gyakorlatilag a Párizsba szerződése óta folyamatos beszédtéma a világsajtóban, hogy mikor tér vissza a spanyol bajnokságba (La Liga), korábbi klubja, a Barcelona mellett a nagy rivális, Real Madrid is szívesen látta volna őt, amely a katalán forrás szerint magasabb fizetést is kínált volna neki, Neymar azonban mindenképpen korábbi csapatához vágyott vissza.

Neymar minden sorozatot figyelembe véve közel két teljes szezon alatt 58 mérkőzésen 51 gólt szerzett a PSG színeiben, míg azt megelőzően a Barca játékosaként négy idényben 186/105 volt ugyanezen statisztikája.