Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Marcelonak a tizennegyedik is olyan lesz, mint az első volt!

Hétfőn a Real Madrid a felkészülés hatodik napját kezdi meg Montrealban. A csapat körüli hangulatról, és saját ambícióiról nyilatkozott Marcelo a Real Madrid TV-nek.

(Kép: marca.com)

A brazil balhátvéd nagyon bizakodó az új idényt illetően, mondván mindannyian tudják, hogy az elmúlt szezon gyenge szereplését követően, bizonyítaniuk kell.

“Keményen dolgozunk. Már most mindent bele akarunk adni. Az új idényben nem lehet más a célunk, mint mindent trófeáért harcba szállni. Az előszezon természetesen arról is szól, hogy a szurkolóinkat kiszolgáljuk, de a legfontosabb az, hogy jó fizikális állapotba kerüljünk, olyanba, amellyel megalapozhatjuk a jó szereplésünket.” – Így Marcelo.

A blancóknál 14. idényét kezdő brazil elmondta azt is, hogy nem zavarja Ferland Mendy érkezése, hiszen neki továbbra is tervei vannak a Real Madriddal.

“Valóban ez lesz a 14. szezonom, de ez mit sem változtat azon, amit érzek. A világ legjobb és legnagyobb klubjában futballozhatok. Továbbra is igaz, hogy az álmomat élem, mindent meg fogok tenni a Real Madridért.” – Jelentette ki a már 32. életévében járó balbekk, akinek szerződése 2022-ig szól a Realnál, és ahogyan utalt rá, legalább addig mindenképpen maradna is a spanyol fővárosban.