Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Kroos szerint nehéz lesz újra nagyot alkotniuk!

A német középpályás szerint nagy kihívás előtt állnak, hiszen egyszer már Zinedine Zidane irányításával magasra tették a lécet (…)

(Kép: marca.com)

(…) Mégpedig olyan magasra, hogy azt bizony csupán kő kemény munka árán érheti el újra a csapat.

“Jobb futballt akarunk játszani, és kiegyensúlyozottabban teljesíteni. Ez a legfontosabb, hiszen ezután már maguktól jönnek a dolgok. A képlet egyszerű, ha jobban futballozol, harcban lehetsz a trófeákért.” – Idézi Kroost a Kicker című német lap.

A világbajnok középpályás szerint türelmesnek kell lenniük nekik játékosoknak, és a szurkolóknak is, és senki nem várhatja el, hogy egyből azon a szinten teljesítsenek, mint Zidane első regnálása alatt.

“Sok minden történt azóta. Amikor Zidane márciusban visszatért a csapat teljesen más helyzetben volt, mint amikor távozott 2018-ban. Különben pedig roppant bonyolult visszajutnunk arra a szintre, ahol előtte voltunk. Nagyon nehéz feladat előtt állunk.” – Folytatta Kroos, aki szerint a sérülések sem könnyítik meg a csapatot.

A korábbi Bayern-játékos Luka Jovic példáját emelte ki. “Jovic remek játékos, aki szerintem hamar beilleszkedett. Sajnos nincs szerencséje a sérüléssel, de reméljük hamar 100%-os állapotban lesz, hiszen nagy segítségére lehet a csapatnak.”