Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelonából helyettesíti távozó középpályását a Bayern München – sajtóhír

Ahogyan arról a mai napon beszámoltunk, a Bayern München fiatal középpályása klubváltás előtt áll, Renato Sanchest azóta a hírek szerint már orvosira várják az OSC Lille gárdájánál, a bajorok pedig meg is találták utódját középpályás poszton…

A L’Équipe riportja értelmében a Bayern München csapata megtalálta távozó középpályása utódját, méghozzá a spanyol élvonalbeli (La Liga) Espanyol játékosa, Marc Roca személyében.

A francia forrás úgy tudja, hogy a Bayern hajlandó lenne kifizetni a 22 esztendős középpályás szerződésében rögzített, 40 millió eurós kivásárlási árat a barcelonai székhelyű klub részére.

A spanyol U21-es válogatott Roca az elmúlt szezonban alapembere volt az Espanyol gárdájának, hiszen 35 bajnoki mérkőzésen számoltak vele a kék-fehérek soraiban, összességében pedig fiatal kora ellenére 2016 óta már 72 mérkőzésen lépett pályára az első csapat színeiben.

Bayern München – Transzfer térkép

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió), Ivan Perisic (Inter – kölcsönbe), Michael Cuisance (Mönchengladbach – 10 millió), Philippe Coutinho (Barcelona – kölcsönbe).
Távozók: Mats Hummels (Borussia Dortmund – 35 millió), Arjen Robben (visszavonult), Franck Ribery (Fiorentina– ingyen), Rafinha (Flamengo – ingyen).