Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Dembélé megint vétett a szabályok ellen! – Meddig tűrik még?

Egyre csak mélyül a gödör Ousmane Dembélé közül, a 22 esztendős francia támadó pedig mintha erről tudomást sem venne. Pedig a türelem előbb, vagy utóbb el fog fogyni. Íme egy újabb fekete pont a már igen hosszú gikszerlistán… 

A 125 millió euróért vásárolt francia tehetség gyakorlatilag használhatatlan az FC Barcelona számára. Folyamatos sérülései által, 2017-es érkezése óta több mint a mérkőzések felét kihagyta. Mindemellett sok kritika érte az életvitelét, a táplálkozását, és a dolgokhoz való hozásállását. Egyes hírek szerint igen komoly játékfüggőséggel bír, avagy hajnalig, már-már reggelig képes a konzolt nyomkodni, ami persze visszaüt. Pontatlan, és folyamatosan elkésik, most is ez történt vele (sokadjára), ez is!

Egy felelőtlen gyermek felnőtt testben, de úgy is fogalmazhatunk, hogy egy amatőr zseni a profik világában…

Dembélé a csütörtöki nap folyamán ismételten elkésett a reggeli foglalkozásról. A jelenleg is sérült játékos erőnléti edzéseket végez, a 09:00-ás rajt helyett pedig 09:07 perckor haladt át a Sant Joan Despí edzőközpont bejáratán. A 09:00 pedig nem azt jelöli, hogy mikorra kell beérni, hanem azt az időpontot, amikor az edzés kezdetét veszi, amikorra készen kell állni. Tehát nem egy pár perces csúszásról beszélünk. 

Ha pedig mindez nem lenne elegendő, a térfigyelő kamerák azt is felvették, hogy Dembélé a jobb kezében telefont tartva vezetett, amit Spanyolországban határozottan tilt a közlekedési szabályrendszer. A kérdés adott – Meddig tűri mindezt a katalán klubvezetés? Azt nem lehet mondani, hogy ne lennének toleránsak, és türelmesek. Persze halkan megjegyezzük, hogy 125 millió euró, és rengeteg további pénz áll (fizetés) az elkallódni látszó szupertehetségben.