Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG támadóját vette kölcsön a Sporting – hivatalos

Tegnap éjfélkor zárult a 2019-es nyári átigazolási időszak, ahol az utolsó pillanatokban még történtek fontos transzferek, többek között a korábbi Real Madrid játékosé is ekkor lett hivatalos.


A Sporting hétfő késő este hivatalosan is bejelentette, hogy a 2019/20-as idényre kölcsönvette a Paris Saint-Germain támadóját, Jesé Rodriguezt. A 26 éves spanyol játékosra nincs opciós vételi joga a portugál gárdának.

Jesé 2016-ban igazolt a francia bajnokcsapathoz a Real Madridtól még 2015-ben, azóta viszont nem találja sem a formáját, sem a helyét. Az elmúlt fél esztendőt a Real Betisnél töltötte kölcsönben, de eltöltött egy fél szezont a Las Palmas gárdájánál is, valamint egy teljes idényt a Stoke City együttesében.

Paris Saint-Germain – Transzfer Térkép

Érkezők: Abdou Diallo (Borussia Dortmund – 31 millió),  Idrissa Gueye (Everton – 32 millió), Pablo Sarabia (Sevilla – 18 millió), Ander Herrera (Manchester United – ingyen).
Távozók:  Giovani Lo Celso (Betis – 22 millió), Moussa Diaby (Leverkusen – 15 millió) Grzegorz Krychowiak (Lokomotiv Moszkva – 12,5 millió), Timothy Weah (Lille OSC – 10 millió), Adrien Rabiot (Juventus – ingyen), Gianluigi Buffon (Juventus – ingyen), Daniel Alves (Sao Paulo – ingyen), Christopher Nkunku (Leipzig – 13 millió), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt – 7 millió), Jesé Rodriguez (Sporting – kölcsön).