Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem mond le a Juve a Barca középpályásáról – sajtóhír

Ugyan a nyári átigazolási időszak során nem adta el a Barcelona a számtalan transzfer-pletykában emlegetett horvát középpályást, könnyen lehet, hogy januárban tényleg búcsút inthet a Camp Nou-nak…

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus csapata továbbra sem tett le Ivan Rakitic esetleges leigazolásáról, és a torinói lap úgy tudja, hogy az olasz rekordbajnok januárban ismét meg fogja környékezni a katalánok rutinos középpályását.

A 30 esztendős Rakitic 2014 óta áll a Barca alkalmazásában, korábban a Sevilla, a Schalke 04 és a Basel csapatait szolgálta. A katalánok középpályájának gyakorlatilag érkezése óta kirobbanthatatlan kulcsfigurája, idényenként rendszerint legalább 50 mérkőzésen játszik, melyet a legutóbbi kiírásban is elért, de a jelek szerint a felek közt egyre inkább megingott az összhang, és a nyáron is számtalan üzletben felmerült a távozásának lehetősége.

Ennek ellenére Rakitic maradt a Blaugrana alkalmazásában, de a spanyol bajnokság (La Liga) új idényében az első három forduló alatt mindössze egyetlen félidő jutott neki az Athletic Club elleni vesztes évadnyitón.

A Juventus mellett az utóbbi időben az Inter is rendre felsorakozott a kegyeiért, de az olasz sajtóhírek szerint a vb-ezüstérmes középpályás sokkal inkább a torinóiak ajánlatát preferálná.