Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Icardi visszatérhet még az Interbe?

Az Internél kegyvesztetté vált támadó egyelőre csak kölcsönben igazolt Párizsba, így akár egy év múlva visszatérhet Milánóba. 

(fotó: eng.psg.fr)

A PSG új szerzeményének felesége szerint, férje még visszatérhet az Interbe. Icardi és az Inter egyéves kölcsönszerződést kötött a PSG-vel az átigazolási időszak utolsó napján. A szerződés vételi opciót is tartalmaz, amit a PSG aktiválhat az idény végén, ha elégedett az argentin teljesítményével. Wanda Nara azonban nem gondolja, hogy az Inter és Icardi útjai örökre elváltak volna, erről a Gazzetta dello Sportnak számolt be:

“Ez nem egy válás, hanem egy szünet a jegyesek között. Az Inter akart megszabadulni Maurotól, máskülönben Icardi sohasem hagyta volna el a klubot.”

Mindenesetre a klub és Icardi közt történtek fényében nehéz elképzelni, hogy Icardi újra magára ölthesse a milánóiak mezét. Ha Icardi be tud illeszkedni Párizsban, ki tud jönni Neymarral és Mbappéval, és jól fog játszani, akkor a PSG minden bizonnyal igényt fog tartani az argentin szolgálataira, főleg akkor, ha Cavanival nem tudják, vagy nem akarják meghosszabbítani a párizsiak az uruguay-i csatár jövő nyáron lejáró szerződését.