Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo szerény maradt a mesternégyes után is

Négy nap leforgása alatt öt gólt termelt ki Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott sztárja. Az ötszörös aranylabdás zseni szombaton a szerbeknek köszönt be, majd tegnap este a litvánok kapuját terhelt meg egy négyessel.

Ahogy arról beszámoltunk, a portugál nemzeti csapat nehézkes kezdés után teljesen megérdemelten és magabiztosan gyűrte le Litvániát. A meccs hőse egyértelműen Cristiano Ronaldo volt, aki a 160. válogatott fellépésén már a 93. góljánál. Sőt, „CR7” egy remek európai rekordot is begyűjtött: már 26 találatnál jár az Eb-selejtezők történetébe, amivel az ír Robbie Keane-t előzte meg.

Ronaldo egyébként is mérföldkőhöz érkezett karrierjében, ugyanis már a 40. különböző országban szerzett gólt címeres mezben!

„Jó meccs volt, de ez az egész csapatra vonatkozik. Örülök, de nem csak annak, hogy gólokat szereztem, hanem azért is, mert az elmúlt időszak eredményein látszik, hogy továbbra is tudom segíteni a nemzeti csapatot. A szerbek elleni győzelem nehezebb volt. Ma is fontos volt a siker a folytonosság miatt. Még minden nyitott: két meccsünk van még otthon, amit megnyerve már elég lehet az Eb-szerepléshez.”

– ünnepelt a győzelem és a mesternégyes után, az ötödik Európa-bajnokságára készülő támadó.