Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: már ki is nézték Zidane utódját – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Real Madrid már eldöntötte, hogy ki legyen Zinedine Zidane utódja a klubnál. 

Rumour Has It: Real Madrid eyeing Pochettino, Sterling

Forrás: AS

Az angol The Mirror információi szerint a Real Madrid továbbra is Mauricio Pochettino megszerzésén gondolkodik. A Real Madrid szezonja nem indult túl jól, ahogy Zinedine Zidane második regnálása sem a klubnál, és emiatt a hírek szerint nagy a nyomás mind a francia szakemberen, mind Florentino Perezen. A lap szerint a vezetőség már közölte is Zidane-nal, hogy mennie kell, hogy ha Pochettino érdeklődést mutat a Real Madrid irányába.

Pochettino 2018-ban egy öt éves szerződést írt alá a Tottenhamnél, és többször is eloszlatta már a kételyeket azzal kapcsolatban, hogy a közeljövőben elhagyná a londoni klubot. A legutóbbi hírek szerint azonban az argentin tréner nincs kibékülve csapata nyári igazolásaival, és emiatt talán könnyebb lenne elcsábítani.

Pochettino neve többször felmerült már a Real Madriddal kapcsolatban, és állítólag Florentino Perez is nagy rajongója az argentinnak. A 47 éves edző korábban az Espanyol és a Southampton csapatát irányította, mielőtt 2014-ben aláírt volna a Tottenhamhez.