Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megduplázná középpályása kivásárlási árát az Atletico Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid olyannyira szeretné megtartani középpályását, Thomas Partey-t, hogy az elkövetkezendő hónapokban megduplázzák majd kivásárlási árát. 

Forrás: footballghana.com

A spanyol AS információ szerint Az Atletico Madrid éppen azon dolgozik, hogy egy jobb szerződést tudjanak kínálni Thomas Partey-nak. A ghánai középpályás jelenlegi kivásárlási ára 50 millió euró, és a fizetése is jócskán elmarad a csapat többi tagjától. A tárgyalások a hírek szerint jól zajlanak, és a végére 100 millió feletti kivásárlási árat szeretnének a szerződésébe foglalni, illetve a fizetését is megemelnék. Thomas egy éve írt alá új kontraktust, ami 2023-ig szól.

A 26 éves játékos azután lett igazán fontos Diego Simeone számára, miután a nyáron Rodri a Manchester Citybe igazolt. Állítólag Thomasért is érkeztek ajánlatok a Premier League-ből, de a klub hamar egyértelművé tette, hogy nem eladó.

A középpályás az Atletico Madrid saját nevelésű játékosa, aki 2015-ben debütálhatott a felnőtt csapatban. Thomas azóta összesen 148 mérkőzésen lépett pályára a “Matracosok” színeiben, ezeken pedig 14 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.