Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: őrült, hatgólos meccset játszott egymással a Lazio és az Atalanta – videóval

Az olasz bajnokság 8. fordulójának nyitómérkőzésén a Lazio az Atalantát fogadta. A hazaiak már az első félidőben háromgólos hátrányba kerültek, de aztán a második játékrészben feljavultak, olyannyira, hogy visszahozták magukat a meccsbe, és még egy pontot is bezsebeltek.

Forrás: Lazio Twitter

Nagyon jól kezdett az Atalanta a Lazio ellen. Több helyzet után a 23. percben szerezte meg a vezetést Muriel góljával. A 28. percben a kolumbiai duplázott, miután egy szabadrúgás után sarokkal lőtt a hálóba. A 37. percben pedig már háromgólos előnyt szereztek, amikor Gomez egy fantasztikus szóló után a jobb alsó sarokba lőtt.

A második félidő már inkább a Lazioé volt, többet is támadtak, és a 69. percben egy büntetőt is kaptak, amit Immobile értékesített is. A szépítés után mindössze egy perccel már a második gólját szerezte a Lazio, de most Immobile gólpasszából Correa lőtt a hálóba. Közel álltak a hazaiak az egyenlítéshez is, és ez végül össze is jött nekik, hiszen a 92. percben ismét büntetőt kaptak, amit Immobile ismét értékesített, ezzel összejött nekik a pontszerzés.

Lazio – Atalanta: 3-3 (0-3)
Gólszerzők: Immobile (69. – büntetőből, 90+2. – büntetőből), Correa (70.) ill. Muriel (23. 28.), Gomez (37.)
Sárga lap: Marusic (27.), Parolo (32.), Radu (49.), Milinkovic-Savic (80.), Immobile (90+3.) ill. Gollini (58.), Toloi (60.)
Kiállítás: – ill. –