Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Chelsea az Ajax példáját követné

A Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a szerdai nap egyik slágermérkőzése a kora esti órákban a Chelsea és az Ajax összecsapása…

A mérkőzést megelőző sajtó tájékoztatón a Chelsea menedzsere, egyben korábbi legendás játékosa, Frank Lampard a tavalyi BL-elődöntős Ajax Amszterdam csapatát dicsérte nem mindennapi módon:

“Bízunk magunkban, de nehéz meccs lesz. Az Ajax remekül teljesített az előző idényben, és bár volt néhány változás, a mostani kiírásban is két győzelemmel kezdett. Tisztában vagyok az együttes új erősségeivel. A legutóbbi öt meccs megnyerése nem jelent semmit, csupán azt, hogy remélhetőleg sikerült önbizalmat gyűjtenünk ezalatt. Ugyanakkor ez egy teljesen új kihívás lesz, amire készen kell állnunk. Az Ajax klubmodellje lenne a követendő példa számunkra is, de hosszú még az út, hogy megfeleljünk a hasonlóságoknak. Nem szabad elszállnunk magunktól. Nagyszerű érzéssel tölt el, hogy a fiatal játékosok előre törnek, úgy érzem ez egy régóta kiérdemelt elismerése az akadémiának és persze a játékosoknak is.”

A két csapat mérkőzése ma este, 18:55-től veszi kezdetét, és a Spíler 1 televízió élőben közvetíti.