Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszú ideig nem számíthat védőjére a Bayern München

A Bayern München kedd este 2-3-ra győzte le az Olympiakoszt a Bajnokok Ligája csoportkörében, azonban áldozatokkal is járt a mérkőzés, hiszen hosszabb időre elvesztették védőjüket, Lucas Hernandezt.

Forrás: idependent.co.uk

Lucas Hernandezt a mérkőzés 59. percében kellett lecserélni az Olympiakosz elleni BL-csoportmérkőzésen, és már akkor úgy tűnt, hogy komolyabb a baj. A francia védőt azóta megvizsgálták a Bayern Münceh orvosai, és kiderült, hogy a jobb bokájában szenvedett részleges ínszalag szakadást.

A klub sportigazgatója, Hasan Salihamidzic meg is erősítette, hogy “hosszabb időre elvesztették játékosukat”, de  a pontos időtartamról nem adott információt. A német Bild sportlap viszont úgy tudja, hogy Hernandez nagyjából 7-8 hétig nem lesz bevethető, ami azt jelenti, hogy 2019-ben már biztosan nem fog pályára lépni.

A Bayernnek nincs szerencséje a sérülésekkel, hiszen nem csak francia védőjükre nem számíthatnak. Niklas Süle olyan súlyosan megsérült a múlt héten, hogy műteni kell, és ő már ebben a szezonban biztosan nem fog tudni segíteni a csapatának. A bajor klub emiatt szinte biztos, hogy venni fog egy védőt a téli átigazolási időszakban.