Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: ezért számíthat komoly eltiltásra Ribéry – VIDEÓ

Botrányos véget ért tegnap este a Fiorentina – Lazio derbi. A vesztes firenzeiek francia frontembere, Franck Ribéry nehezen viselte el a játékvezető és asszisztensei hajrábeli ítéleteit.

A Bayern Münchentől idén nyáron a Serie A-ba költöző sztár kétszer is meglökte az egyik asszisztenst, Matteo Passerit. A lefújás utáni eseményt természetesen Marco Guida teljesen jogosan, egy azonnali piros lappal honorálta. Az olasz sajtó, élén a Gazzetta dello Sporttal, ma reggel már arról értekezett, hogy forrófejűségével Ribéry nagy bajba sodorta csapatát. Ugyanis a játékvezető segítőjének fizikális letámadása akár négymeccses eltiltást is eredményezhet majd a fegyelmi bizottság részéről.

A Fiorentina vezetőedzője, Vincenzo Montella saját elmondása szerint nem látta az esetet, bár tisztában van annak okával, ám észrevételeit nem részletezte. A korábbi remek csatár alighanem átérezte Ribéry dühét, aki gólpassza mellett folyamatosan lelkes játékkal igyekezett, ám a Lazio védői rendesen faragták a teljes meccs alatt. Luca Ranieri hajrábeli kiállításáról, és a Lazio javára megítélt büntetőről már nem is beszélve. Igaz, azt a rómaiak kihagyták.

https://www.youtube.com/watch?v=8i6-i_wvL_8