Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: lesimázta ellenfelét a Real, megúszta a blamát a PSG – videóval

Nem bízta a véletlenre hazai pályán a Real Madrid,  Zinedine Zidane együttese már az első negyedórában 3 gólos előnyre tett szert.

(forrás: uefa.com)

A PSG és a Club Brugge elleni blamákat követően a tabella utolsó helyén álló Galatasaray ellen ezúttal hazai pályán bizonyíthatott a Real Madrid. A mérkőzés legnagyobb főszereplője és hőse a 18 éves Rodrygo Goes, aki három gólja mellett egy gólpasszt is jegyzett az isztambuli együttes ellen, ezzel bebiztosítva a három pontot csapata számára. A brazil csodatini 7 perc alatt intézte el a vendégeket, hiszen addigra már két gólt is berámolt Muslera kapujába, ezzel ellentmondást nem tűrve jelezvén helyét a kezdőcsapatban.

Rodrygo mellett a másik főszereplő Karim Benzema volt, aki két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a madridiak 6-0-ás győzelméből, ezzel hozzásegítve a csapatát a biztos továbbjutó PSG mögötti második helyhez a csoport tabelláján.

Real Madrid – Galatasaray: 6-0 (4-0)
Gólszerzők: Rodrygo (4. ill 7. ill 92.) Ramos (14.) Benzema (45. ill 81.) ill. –
Sárga lap:  Valverde (42.) ill.  Nzonzi (13.) Babel (57.)
Kiállítás: – ill. –

Amilyen jól ment a Real Madrid együttesének, annyira akadozott a párizsiak gépezete, hiszen a Kylian Mbappe és Icardi csatárduóval felálló csapat mindössze egy darab gólt tudott kicsikarni magából a frissen igazolt argentin támadónak hála, azonban a Club Brugge együttese a hajrába ráfordulva hagyott ki egy tizenegyest, ezzel hozzásegítve a Paris Saint-Germain együttesét az 1-0-ás végeredményhez és a biztos továbbjutáshoz.

PSG – Club Brugge: 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Icardi (22.) ill. –
Sárga lap: Veratti (54.) Silva (74.) ill. Balanta (26.)
Kiállítás: – ill. –